Jouw coach

“Met focus en vervulling mijn leven delen met anderen.”

Dat is wie ik ben!

Ik ben Dave Beckers, een ondernemer in hart en nieren met een grote passie voor zelfontwikkeling.

Dit is mijn missie

Mannen laten ervaren hoe het is om vanuit kracht en vertrouwen de rol aan te nemen waarvoor je geboren bent. Onbewust gedrag en ongewenste patronen die jouw leven en jouw toekomst in de weg staan zichtbaar maken.

Wat je van mij kunt verwachten

Het opzetten en het runnen van je bedrijf vergt veel van jou als ondernemer. Hoge werkdruk, gebrek aan focus en onzekerheid in je business zijn aan de orde van de dag. Een ongezonde verhouding tussen werk en privé ligt dan al gauw op de loer. Je hebt weinig energie en veel aan je hoofd, wanneer je na een lange werkdag thuiskomt.

Herkenbaar?

Stel je eens voor dat je de ideale balans weet te vinden. Om te doen wat je moet doen, op een manier waarbij je zowel thuis als in je business succes ervaart. Ik heb alle tools in huis om jou te begeleiden naar de ideale succesbalans zowel zakelijk als privé.