Mijn aanbod

Leer je gedrag en patronen herkennen en creëer de weg naar jouw toekomst.

Ik bied verschillende vormen van coaching aan. Individuele ondernemerscoaching en op maat gemaakt trajecten voor groepen.

  • Ben jij een ondernemer met een gezin?

  • Sta jij regelmatig onder tijdsdruk?

  • Mis je de focus binnen je eigen bedrijf?

  • Ga je gebukt onder belemmerende gedachten?

  • Betaal je een prijs voor je afwezigheid in je gezin?

Dan ben ik de coach voor jou!

Succesvol ondernemen met focus en volledig vanuit jouw eigen kracht. Dat is wat je wilt!
Stap voor stap jezelf en je bedrijf zien uitgroeien tot het succes dat je voor ogen hebt. 

Kortom, je maakt lange dagen, je vraagt veel van jezelf en dit eist zijn tol. Je wilt genieten van je werk en ook van je gezin. Maar je hebt niet helder hoe je dit voor elkaar krijgt.

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als je zakelijk leven in gezonde verhouding staat tot je privéleven? Als je in plaats van tijd te kort, tijd te over hebt om voluit te leven?

Spreekt dit je aan?

Als ondernemerscoach maak ik je bewust van je eigen onbewuste overtuigingen en patronen. Bewust van je gedrag dat in de weg staat bij het behalen van je doelen. Ik laat je inzien dat alles wat ooit aangeleerd is ook afgeleerd kan worden. Zo ontstaat er ruimte voor jou; ruimte om volledig jezelf te zijn.

Ik bied verschillende vormen van coaching aan. Individuele ondernemerscoaching en op maat gemaakt trajecten voor groepen

Ben je klaar om de reis van je leven te maken?

De samenwerking in een groep of afdeling loopt niet naar wens. Er wordt veel gesproken, maar weinig geluisterd. Er heerst onderlinge spanning die de samenwerking dwarsboomt. De sfeer is ronduit slecht.

Herkenbaar?

Deze onbalans ontstaat omdat we te maken hebben met verschillende mensen met verschillende persoonlijkheden. Mensen met verschillende behoeften en kwetsuren en verschillende manieren om deze te uiten.

Mensen met een andere achtergrond en daarmee vaak ook een andere kijk op het leven. Met daarbij de vraag: Wat is de juiste kijk op het leven?

Mensen hebben zelf vaak niet door hoe ze niet alleen anderen maar vooral zichzelf in de weg zitten. Daar ga ik bij helpen! In groepscoaching creëren we samen een platform waarbij iedereen gelijk is, iedereen zijn verhaal kan doen en waarbij iedereen gehoord wordt, misschien wel voor het eerst. Met als doel van onbalans naar balans te gaan. Alles met respect voor onszelf en elkaar.

Samen leren inzien dat we eigenlijk, helemaal niet zo verschillend zijn. Dat we in de basis vaak hetzelfde willen maar andere weg kiezen om daar te komen.

Klaar om de groepsdynamiek voor eens en voor altijd te veranderen?