Jouw coach

“Met focus en vervulling mijn leven delen met anderen.”

Dat is wie ik ben!

Ik ben Dave Beckers, een coach in hart en nieren, die groot is geworden door zijn eigen reis!

Dit is mijn missie

Mannen zoals jij laten ervaren hoe het is om vanuit kracht en vertrouwen de rol aan te nemen waarvoor je geboren bent. Onbewust gedrag en ongewenste patronen die jouw leven en jouw toekomst in de weg staan, zichtbaar maken zodat je jouw ware koers kunt varen!

Wat je van mij kunt verwachten

De reis van de held, dat is mijn verhaal. Na een lange zware weg, was ik het op mijn 32ste, letterlijk zat! Ik had echt genoeg van mijn oude leven en ik wist diep van binnen dat er veel meer was voor mij. Ik besloot mezelf en mijn grootste uitdagingen te trotseren met een ongekend succes als gevolg. Mijn leven veranderde letterlijk in het leven dat ik altijd voor ogen had en meer.

Dit heeft een ongekende passie in me losgemaakt op het gebied van persoonlijke groei en zelfont-wikkeling. Een weg die ik nu dik 13 jaar bewandel. Ik heb een ongekende reis achter me en ik verheug me op de reis die voor me ligt!

Dus ben jij bereid om echt met jezelf aan de slag te gaan en je leven compleet te veranderen? Dan ben ik de coach voor jou!

Ben jij klaar voor jouw reis?

Hoe zou het zijn als alle uitdagingen waar je structureel tegenaan loopt opeens verdwijnen? Als het leven waar je naar verlangt, niet langer een droom is maar een realiteit. Wacht niet langer en start jouw reis vandaag!